Aragaz Electrolux mixt la promotie redus cu 41% si 5 ani garantie

reducere aragaz electroluxAcest aragaz mixt de la Electrolux este in acest moment la reducere de 41%, si anume de la 1449 RON la 849 RON.
Cuptorul este unul electric, avand 5 functii de gatit, care va ajuta sa gatiti aproape orice mancare, iar faptul ca interiorul cuptorului este iluminat va permite sa vizualizati in orice moment modul cum evolueaza coacerea.
Tipul de usa pe care il are aragazul Electrolux, va permite sa curatati foarte usor  panourile de sticla, deoarece acestea sunt in totalitate demontabile.
Modalitatea de demontare a panourilor de sticla, va este prezentata in manualul de utilizare al produsului.

Functiile cu ventilator va ajuta sa aveti rezultate foarte bune la coacere, deoarece temperatura este uniforma in intreg cuptorul, astfel incat veti avea o coacere unifroma a intregului continut din cuptor.

Plita aragazului este prevazuta cu aprindere integrata si sigurante la fiecare zona de gatit. Un punct in plus pentru acest aragaz este faptul ca are inclus cablul de alimentare.
Din motive de siguranta, este indicat ca conectarea la reteaua cu gaz sa se faca de o persoana autorizata.

Cuptorul electric al acestui produs aflat la promotie este unul performant, avand un consum redus de energie, si anume in functia statica, consumul declarat este de 0.84 kWh/ciclu, iar in functia cu ventilator consumul este de doar 0.76 kWh/ciclu.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo
Enable registration in settings - general