Samsung

Samsung este o companie foarte cunoscuta in intreaga lume, activand pe foarte multe domenii, in domeniul aparatelor de gatit veti gasi in magazine plite si cuptoare sub marca Samsung, din pacate datorita cererii destul de slabe de aragazuri de sine statatoare, producatorul Samsung a ales sa nu intre pe aceasta categorie si in Romania, de exemplu, in SUA marca de aragazuri Samsung este foarte cunoscuta.

Plite Samsung: Oferta de plita Samsung contine produse cu alimentarea cu gaz sau electrica, ultima categorie fiind de tipul inductie sau vitroceramica.

  • Plite pe gaz Samsung: In acest moment se poate achizitiona doar un singur model de plita pe gaz Samsung, aceasta avand un pret de 900 Lei.
  • Plitele cu inductie Samsung: Au caracteristici tehnice foarte bune, ceea ce le face o alegere buna, de exemplu, Samsung a introdus pentru prima data tehnologia de „Flacara virtuala”, care proiecteaza pe vasul de gatit o flacara, marimea acesteia depinde de cat de calda este zona de gatit. Pretul unei plite de inductie Samsung cu tehnologia „Flacara virtuala” este de aproxiamtiv 2300 Lei.
  • Plite vitroceramice Samsung: Oferta de acest gen de plite este destul de mica, si anume puteti sa alegeti dintre doar 2 modele, care au pretul in jurul sumei de 1500 Lei.

Cuptoare Samsung: Unele modele de la Samsung sunt chiar interesante din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, de exemplu, Cel mai bun cuptor Samsung este de fapt un cuptor care poate fi impartit in doua cuptoare, care pot fi comandate independent unul de altul. Aceasta caracteristica nu prea au implementat-o multi producatori de cuptoare, si din acest motiv, daca doriti un astfel de cuptor va recomandam modelul de la Samsung, care are un pret de aproxiamtiv 2400 Lei.

AragazElectric.com
Logo