Hotpoint

Hotpoint este o marca de electrocasnice detinuta in Europa de grupul american Whirlpool, iar in America de Nord drepturile asupra marcii, le are grupul chinez Haier.

In Romania sub marca „Hotpoint”, se vand produse precum Masini de spalat rufe, Aparate frigorifice, Cuptoare, Plite, Aragazuri, Cuptoare cu microunde, Masini de spalat vase.

Aragazuri Hotpoint: Oferta de aragazuri sub marca Hotpoint este destul de slaba, si anume contine doar 2 modele de aragazuri, la care alimentarea plitei si a cuptorului este cu gaz. Cele doua modele de aragazuri Hotpoint au preturi sub 1500 Lei.

Plite Hotpoint: Oferta de plite Hotpoint contine 12 modele, din care un model este cu inductie, iar restul sunt cu gaz. Pretul unei plite pe gaz Hotpoint porneste de la 1100 Lei.

Cuptoare Hotpoint: Oferta de cuptoare Hotpoint contine 19 modele, care acopera intreaga categoriile de cuptoare electrice, cuptorare pe gaz si cuptoare cu aburi.
Cel mai ieftin cuptor de la Hotpoint are un pret de 1100 Lei, iar cel mai scump are pretul de 2700 Lei, acesta din urma fiind un cuptor electric multifunctional, cu autocuratare pirolitica.

AragazElectric.com
Logo