Care este cea mai buna plita incorporabila ?

Daca va ganditi sa va schimbati plita incorporabila sau sa va inlocuiti plita veche cu una noua, atunci acest ghid cu privire la care este cea mai buna plita incorporabila va ofera informatii utile, astfel incat decizia pe care o luati sa fie cea mai buna si in conformitate cu nevoile dumneavoastra.

• Tipul de plita incorporabila

Prima decizie pe care trebuie sa o luati cand doriti sa va cumparati o plita incorporabila este sa va decideti ce tip de plita incorporabila doriti si anume: inductie, vitroceramica, discuri electrice si gaz.

• Plita incorporabila cu inductie

plita pe inductie aegAceasta poate fi amplasata cu usurinta pe un blat in bucatarie, singura cerinta importanta este sa aveti o sursa de alimentare separata.
Daca sunteti o persoana pentru care conteaza mult aspectul elegant al plitei, dar si eficienta energetica, atunci aceasta plita  incorporabila cu inductie este solutia ideala pentru dumneavoastra. Aceasta se va incadra perfect in bucataria dumneavoastra oferindu-i un aspect modern.

• Plita incorporabila vitroceramica

plita vitroceramicaTot in cadrul plitelor electrice se incadreaza si plita vitroceramica, care poate fi plasata cu usurinta in orice zona a bucatariei, cu conditia sa aveti o priza de alimentare. Plitele vitroceramice reprezinta o solutie buna pentru persoanele care doresc o plita electrica, iar faptul ca este foarte usor de intretinut o face foarte populara in randul persoanelor care isi cauta o plita electrica. Ca si recomandare va propunem plita vitroceramica Bosch PKE611D17E si plita vitroceramica de la AEG modelul HK634020XB.

• Plita incorporabila cu gaz

plita gaz boschAcest tip de plita este foarte apreciata mai ales de bucatarii profesionisti datorita rezultatelor foarte bune. Principalul aspect de care trebuie sa tineti cont cand va cumparati o plita incorporabila cu gaz este traseul tevii de gaz folosita pentru alimentarea plitei, in functie de aceasta trebuie sa va amplasati si plita, deoarece orice modificare a traseului necesita un nou proiect care inseamna costuri suplimentare.
Ca si plite incorporabile cu gaz va recomandam AEG HG694550XB si modelul Bosch PPP6A6B20.

• Plita incorporabila cu discuri

plita cu discuri electriceAcest tip de plita este ideala pentru persoanele care au un buget limitat, astfel incat, de exemplu plita incorporabila Hansa BHEI 60130010 costa sub 450 Ron.

 

 

• Dimensiunea plitei incorporabile

Dupa ce v-ati decis ce tip de plita incorporabila ar fi potrivita pentru dumneavoastra, urmeaza sa va alegeti ce dimensiune sa aiba aceasta plita, cel mai important aspect cu privire la dimensiunile plitelor incorporabile este latimea, iar valorile standard sunt: 30 cm, 60 cm, 70 cm, 75 cm,  80 cm si 90 cm.

plita incorporabila 30 cm• 30 cm – cand spatiul in bucatarie este destul de limitat, atunci o solutie foarte buna sunt plitele incoporabile cu latimea de 30 cm.
Recomandarile noastre pentru acest tip de produse sunt plita Electrolux EHF3920BOK si plita Samsung C21RJAN.

 

plita inductie bosch• 60 cm – aceasta latime este cel mai des intalnita la plitele incorporabile, datorita faptului ca majoritatea au 4 zone de gatit, prin urmare sunt satisfacute cerintele zilnice de gatit. De obicei acest gen de plite au o zona de gatit mare de 210 mm, doua zone cu diametrul de 180 mm si o zona cu diametrul de 145 mm.
Daca doriti sa va cumparati plite incorporabile cu latimea de 60 cm va recomandam plita Bosch PUE611FB1E si plita AEG HK6542H1FB.

plita incorproabila gaz 70 cm• 70 cm – latimea de 70 cm pentru o plita incorporabila face ca aceasta sa fie recomandata familiilor cu mai multi membri, deoarece ofera mai mult spatiu pentru gatit, iar in cazul plitelor cu gaz acestea sunt dotate cu a cincea zona de gatit precum este plita incorporabila Beko HIS75221S.
Daca doriti o plita incorporabila electrica cu latimea de 70 cm atunci va recomandam plita  AEG HK764400FB.

plita inductie 75 cm• 75 cm – in cazul in care folositi vase cu diametru mare atunci acest tip de plita este recomandata pentru dumneavoastra.
De obicei acest tip de plite au mai multe zone de putere mare, asadar se pot prepara mai multe meniuri in acelasi timp.
Va recomandam sa va cumparati Electrolux EHL8550FHK.

plita inductie 78 cm• 80 cm – aceasta dimensiune a plitei face ca plita incorporabila sa fie un punct de atractie in bucatarie, deoarece iese in evidenta.
De obicei plitele cu latimea de 80 cm sunt montate in bucatariile mari unde spatiul nu este o problema.
Produsul recomandat de noi pentru aceasta dimensiune este plita Electrolux EHL8550FHK.

plita incorporabila 90 cm• 90 cm – unde spatiul nu este o problema, iar de obicei se utilizeaza simultan mai multe zone de gatit, atunci plita incorporabila cu dimensiunea de 90 cm este solutia ideala. Recomandarile noastre pentru aceasta dimensiune sunt Electrolux EHH9967FOZ si MIELE KM 6381, ultimul are un pret destul de ridicat, dar este un brand premium cu functionalitati pe masura.

Speram ca acest ghid va ajutat sa va alegeti cea mai buna plita incorporabila care sa va indeplineasca toate cerintele dumneavoastra.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo