Whirlpool

Whirlpool este unul dintre marcile folosite de gigantul american Whirlpool Corporation pentru produsele sale. Alte marci ale grupului Whirlpool Corporation sunt: Indesit, Hotpoint, Bauknecht, Maytag, KitchenAid, Gladiator, etc.
In Europa grupul american isi promoveaza marcile Whirlpool, Indesit, Hotpoint, KitchenAid si Bauknecht.

Aragaz Whirlpool: In Romania se pot achizitiona 3 modele de aragazuri cu aceasta marca, 2 modele sunt de tipul aragazurilor mixte, in care plita este pe gaz si cuptorul electric, iar al 3-lea model are cuptorul electric si plita vitroceramice.

Plite Whirlpool: Ofera de plite incorporabile Whirlpool este foarte mare, si anume puteti sa va alegeti plita dorita dintre 50 de modele: Plite pe gaz, Plite cu inductie, Plite vitroceramice.
Cea mai ieftina plita de la Whirlpool are 4 arzatoare pe gaz si un pret de aproape 400 Lei, iar cea mai scumpa plita de la Whirlpool este cu inductie si are un pret de 5500 Lei, dupa cum vedeti marca Whirlpool este folosita atat pentru produsele ieftine, cat si scumpe.

Cuptoare Whirlpool: Si oferta de cuptoare care poarta aceasta marca este destul de mare, aceasta continand modele ieftine, care au cateva functionalitati, dar si modele scumpe care, de exemplu, au programe automate, senzor de mancare, conectivitate WI-FI.
Cel mai ieftin model de cuptor Whirlpool are un pret de doar 750 Lei si cel mai scump are un pret de 4000 de Lei.

AragazElectric.com
Logo