Plite pe gaz ieftine

Alegerea unei plite pe gaz depinde foarte mult si de pretul acesteia iar persoanele care sunt in cautare de plite pe gaz ieftine au de obicei un buget de 400 – 500 Lei.
Ca si plite pe gaz ieftine va recomandam 4 produse incorporabile, ordinea in care sunt prezentate este una aleatoare astfel incat va sfatuim sa analizati toate cele patru propuneri.


plita pe gaz ieftina de la star lightPlita pe gaz ieftina de la Star Light

Prima recomandare este o plita de la Star Light cu un pret de achizitie de aproape 350 Lei.
Aceasta plita are un design atractiv care impreuna cu raportul pret/performante foarte bun o face o optiune care merita luata in considerare de persoanele aflate in cautarea unei plite.

Cele patru zone de gatit au o putere totala de 7.9 KW distribuita in felul urmator:
● Arzator mare – 2.9 KW
● Arzator mic – 1 KW
● Arzator normal – 2 KW

Star-Light a dotat aceasta plita ieftina cu 2 sisteme esentiale pe care trebuie sa le aiba orice plita si anume Aprindere electrica si Sistem de siguranta.
Aprindere electrica: – Fiecare zona de gatit este dotata cu sistemul de aprindere electric care va permite aprinderea arzatorului printr-o simpla rotatie de buton fara a fi necesara utilizarea chibriturilor.
Aprinderea zonelor de gatit se face prin apasarea butonului corespunzator si mentinerea lui apasat pentru o perioada de 3 secunde, daca aceasta perioada este mai mica de 3 secunde este posibil ca flacara sa se stinga.
Sistem de siguranta: – Fiecare zona de gatit este conectata la sistemul de siguranta care decupleaza alimentarea cu gaz in cazul in care are loc stingerea flacarii.

Materialul din care este construita plita este Inox care face ca aceasta plita sa se incadreze foarte bine intr-o bucatarie moderna.


plita pe gaz ieftina de la heinnerPlita pe gaz ieftina de la Heinner

A doua recomandare este de la Heinner care are un raport pret/calitate bun.
Un aspect foarte important legat de aceasta plita este faptul ca garantia oferita de producator este de 5 ani de zile.

Aprindere electrica integrata: Aprinderea celor patru arzatoare se face prin simpla apasare a unui buton.

Sistem de siguranta : Daca din intamplare are loc stingerea flacarii de la un arzator atunci sistemul de siguranta detecteaza acest lucru si comanda in mod automat intreruperea alimentarii cu gaz a plitei incorporabile.

Plita functioneaza cu gaz natural sau GPL (de la butelie), duzele pentru GPL sunt incluse, inlocuirea duzelor se face conform manualului de utilizare.


plita pe gaz ieftina de la hansaPlita pe gaz ieftina de la Hansa

A treia recomandare este de la Hansa si are in acest moment un pret de achizitie de putin peste 400 Lei.

La o prima privire ies in evidenta cele doua gratare de email care fac ca vasele plasate pe ele sa aiba o stabilitate foarte buna evitand astfel riscul de accidente.

Pe langa stabilitatea oferita aceste gratare sunt foarte usor de curatat, de exemplu pot fi curatate si in masina de spalat vase.
Plita are o latime de 59 cm si o adacime de 52 cm, aceste dimensiuni impreuna cu aspectul placut fac ca amplasarea ei intr-o bucatarie moderna sa fie usor de facut.

Puterea totala a plitei este de 7.4 KW iar distribuirea pe fiecare arzator este urmatoarea:
● Arzator mare – 2.8 KW
● Arzator mic – 1 KW
● Arzator normal – 1.8 KW

Si aceasta plita este dotata cu sistem de aprindere integrata in butoane si cu siguranta la fiecare arzator.
In general persoanele care au achizitionat acest model de plita de la Hansa sunt multumiti de achizitia facuta.


plita pe gaz ieftina de la bekoPlita pe gaz ieftina de la Beko

Ultima plita recomandata de noi ca si plita pe gaz ieftina este de la Beko care are unele avantaje fata de cele mentionate anterior si anume:

Banii inapoi in 60 de zile: Daca plita cumparata de dumneavoastra nu se ridica la astfeptarile dumneavoastra atunci aveti posibilitatea sa returnati produsul in termen de 60 de zile de la achizitia lui iar suma reprezentand contravaloarea produsului va fi restituita.
5 ani garantie: Cand cumparati un aparat electrocasnic va recomandam sa alegeti unul cu o perioada de garantie cat mai mare. Pentru a beneficia de aceasta extragarantie trebuie doar sa sunati la call center-ul Beko (*9010) in termen de 30 de zile de cand ati cumparat plita.
Arzatoare cu eficienta ridicata: In comparatie cu arzatoarele standard Beko sustine ca arzatoarele cu care sunt echipate aceasta plita sunt cu 25% mai eficiente ceea ce insemana un consum mai redus de energie.

Asa cum era de asteptat si Beko a dotat acest model de plita cu aprindere electrica la fiecare arzator precum si cu sistem de siguranta care are rolul de a opri alimentarea cu gaz in cazul in care se stinge flacara.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo