Plita electrica cu inductie dotata cu cablu de alimentare

5
8.9
Plita electrica cu inductie dotata cu cablu de alimentare
Plita electrica cu inductie dotata cu cablu de alimentare
4 zone de gatit cu inductie
Timer
Siguranta ridicata in exploatare
Cablu de alimentare
5 Ani garantie
Functia Booster
9 Trepte de putere

Din ce in ce mai multe persoane sunt dornice sa isi achizitioneze plite electrice incorporabile cu inductie dar prima problema pe care o intampina este faptul ca acestea dezvolta o putere mare ( de exemplu Acest model de la Electrolux  dezvolta o putere de aproximativ 7000 W ) ceea ce inseamna ca pentru conectarea ei la reteaua electrica trebuie apelat la o persoana calificata.

Daca totusi doriti sa va achizitionati o plita cu inductie dar care sa fie echipata de producator cu cablu de alimentare atunci trebuie sa stiti ca acest tip de plite au dezavantajul ca sunt dotate cu un sistem de administrare al puterii astfel incat curentul maxim absorbit de la retea sa nu depaseasca valoarea de 16 A.

Limitarea curentului absorbit de la retea este resimtita de catre utilizator prin faptul ca daca porneste simultan mai multe zone de gatit atunci procesul de gatire dureaza mai mult, din acest motiv daca accesati diverse forumuri puteti observa ca unii utilizatori sunt nemultumiti despre astfel de plite cu sistem de administrare al puterii deoarece nu pot sa gateasca simultan pe 2-3 zone de gatit.

Sfatul nostru pentru persoanele care doresc sa achizitioneze o plita cu inductie cu cablu de alimentare gata montat de catre producator este sa se asigure ca doresc un astfel de produs deoarece nu vor putea utiliza simultan mai multe zone de gatit la puterea maxima.

Daca doriti sa va cumparati o plita de gatit cu inductie cu cablu de alimentare atunci va recomandam Acest Model de la Beko care are 4 zone de gatit si o putere totala de 3700 W si este echipata cu un cablu de alimentare cu sectiunea de 3 x 1.5 mm2.
Aceasta plita de la Beko o recomandam persoanelor care nu doresc sa isi modifice reteaua electrica din apartament/casa si care au acces doar la o priza normala de 16 A.

 

8.9 Total Score
Plita cu inductie de la Beko

Design
9
Performante
8.5
Functii de siguranta
9
Raport pret/calitate
9
Curatare
9
PROS
  • 4 zone de gatit cu inductie
  • Timer
  • Siguranta ridicata in exploatare
  • Cablu de alimentare
  • 5 Ani garantie
  • Functia Booster
  • 9 Trepte de putere
CONS
  • Sistem de administrare al puterii
  • Numar limitat de zone care pot fi folosite simultan
  • Pretul
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo