Experimente si tehnologii interesante la plitele pe inductie

Plitele cu inductie reprezinta cea mai buna alegere cand vine vorba de alegerea unei plite, iar in continuare gasiti cateva filmulete care va prezinta cateva experimente facute cu plitele cu inductie, precum si ce tehnologii interesante gasiti acum incorporate in ele.

9.5
Plita electrica incorporabila cu pareri si review-uri foarte bune din partea utilizatorilor

Plita electrica incorporabila cu pareri si review-uri foarte bune din partea utilizatorilor

Majoritatea persoanelor care sunt dornice sa isi cumpere o plita electrica incorporabila cauta parerile si opiniile ...

Experimente interesante cu plitele cu inductie


Frigere ou pe plita cu inductie

In acest filmulet se fac experimente pe o plita cu inductie, in urmatoarele moduri:
• Introducerea unei reviste intre plita si vas, iar revista nu se arde chiar daca vasul este fierbinte.
• Frigerea unui ou intr-un vas taiat in jumatate, astfel incat se frige doar partea din ou aflat in tigaie, cealalta parte nu se modifica.
• Prajirea unei felii de bacon in timp ce utilizatorul isi pune mana foarte aproape de vas, fara sa sufere arsuri.
• Topirea unei tablete de ciocolata se face doar in zona in care ciocolata este plasata pe vas.


Plasarea de gheata langa un vas in care fierbe apa

Langa vasul in care fierbe apa sunt plasate doua cuburi de gheata care nu se topesc, chiar daca apa fierbe in vas.


Tehnologii interesante la plitele cu inductie

 

Zona de gatit pe toata plita

Prima tehnologie interesanta poarta denumirea de FlexInduction, si a fost dezvoltata de Bosch constand in posibilitatea utilizarii unei zone de gatit indiferent de marimea vasului, iar vasul de gatit poate fi plasat oriunde pe plita cu inductie.


Setarea temperaturii din vas

Miele a dezvoltat tehnologia TempControl, care mentine temperatura constanta in vasul de gatit, fara ca mancarea din vas sa se arda.
Utilizatorul trebuie doar sa selecteze unul dintre cele 3 nivele de temperatura iar senzorul de temperatura situat sub vas va comanda functionarea plitei cu inductie, astfel incat temperatura vasului sa fie exact cat a setat utilizatorul.


Plita de inductie sub forma unei tablete

Bauknecht ( Whirlpool) a dezvoltat o plita cu inductie foarte interesanta, care are acces la internet si puteti sa cautati retete, iar plita este una de tipul “inductie pe toata plita”, astfel incat vasele pot fi plasate oriunde pe plita.


Conectare plita inductie cu hota

Miele a introdus pe produsele sale functia Con@ctivity 2.0, care permite conectarea plitei cu hota, datorita acestei conectari nivelul de turatie a hotei este controlat in mod automat de plita.


Plita iluminata

Electrolux a introdus pe unele produse ale sale tehnologia Infinite Pro, care fac ca zonele de gatit precum si panoul de control sa fie vizibil doar cand plita este pornita, iar controlul este efectuat in totalitate prin atingere.


Hota integrata in plita

Producatorul german de electrocasnice AEG are in oferta sa o plita cu inductie la care hota este integrata in plita, iar nivelul de putere al hotei este controlat in mod automat de plita.


Butoane de control magnetice

Samsung a introdus pe plitele sale cu inductie din seria 7000 un buton de control detasabil, cu ajutorul caruia se pot face toate setarile plitei.


Plita cu inductie cu flacara de gaz virtuala

Unele persoane obisnuite cu plitele cu gaz prefera sa vada flacara in timp ce functioneaza plita, iar pentru a veni in ajutorul acestor persoane Samsung a implementat pe unele plite cu inductie un sistem care imita flacara de gaz.


Mai multe informatii despre plitele cu inductie si la ce caracteristici trebuie sa fiti atent cand va cumparati o plita cu inductie, gasiti pe Top plite cu inductie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo