Indesit

Indesit este o companie italiana, care in anul 2014 a fost cumparata de grupul american Whirlpool Corporation.
Oferta de produse sub marca Indesit este foarte mare, acoperind produse precum: Masini de spalat rufe, Uscatoare, Masini de spalat rufe cu uscator, Combine frigorifice, Congelatoare, Aragazuri, Cuptoare, Plite, Masini de spalat vase, Cuptoare cu microunde.

Aragazuri Indesit: In acest moment oferta de aragazuri Indesit contine doua modele, full gaz, care au un pret de pornire de 1000 lei.

Cuptoare Indesit: Oferta de cuptoare de la Indesit contine mai multe modele, acoperind ambele surse de alimentare: gaz si electric. Cuptoarele electrice beneficiaza de tehnologia de curatare catalitica sau hidrolitica. Si cuptoarele Indesit se claseaza in categoria produselor „Economic”, din acest motiv pretul cuptoarelor Indesit nu este foarte mare, de exemplu, cel mai ieftin cuptor Indesit are un pret de 800 Lei, iar cel mai scump cuptor Indesit are un pret de doar 1500 Lei.

Plite Indesit: De obicei modele de plite de la Indesit au un raport pret-performante destul de bun, adresandu-se persoanelor care nu vor sa cheltuiasca bani multi pe o plita.
Oferta de plite Indesit include toate tipurile de plite: Plita pe gaz, Plita inductie, Plita vitroceramica.

AragazElectric.com
Logo