Zanussi

Zanussi este o marca detinuta de grupul suedez de electrocasnice Electrolux, si sub marca Zanussi se vand produse precum: Aragazuri, Cuptoare, Plite, Hote, Cuptoare cu microunde, Combine frigorifice, Frigidere, Masini de spalat rufe, Aspiratoare.
In general produsele Zanussi au un raport pret-performante bun, fiind preferate de multi romani.

Aragazuri Zanussi: In Romania se vand sub marca Zanussi, aragazuri mixte sau care au si cuptorul alimentat cu gaz. Cel mai ieftin model de aragaz de la Zanussi are pretul de 800 Lei, iar cel mai scump model costa 1300 Lei. Toate modele de aragazuri vandute de Zanussi pot functiona cu gaz natural (de la retea) sau cu gaz de la butelie (GPL).

Plite Zanussi: Oferta de modele Zanussi include toate tipurile de plite: Pe gaz, Pe gaz pe sticla, Vitroceramica, Inductie. Cel mai ieftin model de plita de la Zanussi are 4 arzatoare pe gaz, aprindere electrica, siguranta integrata si un pret de 600 Lei, iar cel mai scump model este o plita cu inductie cu pretul de 1300 Lei.

Cuptoare Zanussi: Oferta de cuptoare vandute sub acest brand nu este foarte mare, produsul deosebit in aceasta oferta este cuptorul cu design rustic, care se incadreza perfect intr-o bucatarie mobilata in stilul rustic.
Cel mai ieftin cuptor de la Zanussi are un pret de 1000 Lei si este un cuptor multifunctional, cu 9 programe si afisaj digital.

AragazElectric.com
Logo